• Hoteles Globales Hoteles Globales
 • Construccions Corró Construccions Corró
 • Tecsalud Tecsalud
 • Menjars preparats Tot Casolà Menjars preparats Tot Casolà
 • Fisioplanet Fisioplanet
 • Grupo Escribano Esporles B.C. Grupo Escribano Esporles B.C.
 • La casa del Diesel La casa del Diesel
 • Combustibles Serra Combustibles Serra
 • Ferreteria Can Vidal Ferreteria Can Vidal
 • Terrassa Bar Sa Caseta Terrassa Bar Sa Caseta
 • Ash computers Ash computers
 • Gestalens Gestalens
 • Centrotele Centrotele
 • paperoms paperoms
 • Restaurant Es Brollador Restaurant Es Brollador
 • Frutas Bouza Frutas Bouza
 • Zona! Roba Esportiva Zona! Roba Esportiva
 • Cas Joves Cas Joves
 • Limpiezas Munar Fullana,S.A. Limpiezas Munar Fullana,S.A.
 • Restaurant Es Muntant Restaurant Es Muntant
 • Veterinaris Tramuntana Veterinaris Tramuntana
 • Es Pinetó, S.L. Es Pinetó, S.L.
 • Restaurant de Canet Restaurant de Canet
 • Garau Asesoría Seguros Garau Asesoría Seguros
 • La Caixa La Caixa
 • Cafè es Passeig Cafè es Passeig
 • Verdesca Jardineria Verdesca Jardineria
 • Llenyes Son Serra Llenyes Son Serra
 • Jungle Park Jungle Park

Tornar

Crònica 1er dia Torneig PDV 01 Maig

Crònica 1er dia Torneig PDV

Primer dia del Torneig C.B. Puig den Valls:

Divendres 1 de maig a les 06:30 h. al port de Palma van arribant tots els components dels equips infantils de l’Esporles B.C., la majoria acompanyats pels seus familiars i amb cara de son, però en anar-se trobant amb els seus companys/es aquestes cares començaven a contagiar-se d’alegria, nervis i il·lusió per viure una experiència inoblidable de bàsquet.

A les 08:00 h. i després de fer una estoneta de cua per pujar al vaixell hem partit direcció a l’Illa d’Eivissa, Illa que pel seu encant i fama de festa no fa res més que pujar les inquietuds  de quina experiència viuran en aquests dies, res més lluny de la realitat. El trajecte ha estat molt tranquil, bona mar i bon ambient dins del vaixell. Els nins i nines han començat a fer noves amistats i a descobrir que aquest torneig serà quelcom més que un torneig de bàsquet, però el que ells no entenen encara a la seva edat, és que això és el bàsquet, conèixer, compartir, lluitar, competir, ajudar i sobretot molt i molt de bàsquet sa.

A les 11:30 h. més o manco hem arribat al port d’Eivissa, carregats amb les maletes i ens hem dirigit cap el bus que ens havia de dur a l’Hotel Orquídia de Santa Eulària del Riu, uns 30 minutets més de carretera fins arribar a l’hotel per recollir les claus de les habitacions i col·locar les bases del que ha de ser el Torneig per nosaltres.

A partir d’aquest moment les dinàmiques dels equips s’han posat a fer feina, i sense oblidar que som un grup d’equips de l’Esporles B.C., cadascun d’ells  té les seves característiques i objectius marcats per complir en el Torneig i cada equip del cos tècnic està fent una gran feina perquè els nins/es s’ho passin el millor possible, però que competeixin al màxim de les seves possibilitats.

Infantil Femení Fisioplanet:

L’Equip fisioplanet ha estat el més matiner per començar a competir, la veritat és que ha estat tota una carrera per poder arribar al partit. A les 12:45 ens donaven les claus de les habitacions, tan sols el temps de deixar les maletes baixar a dinar al bufet lliure tornar a pujar corre, corre a les habitacions per canviar-se, fer-se netes les dents i tornar a baixar a agafar el bus a les 14:30 per anar cap a Sant Antoni a Jugar. Hem arribat justos per escalfar 20 minutets i començar a jugar contra el cadet femení del C.B. Corazonistas de Barcelona.

Ha estat un partit molt competit, la veritat és que ses nines han sorprès pel joc que han fet. Han defensat molt tota la pista, i ha base de feina i pauses quant tocava al final el resultat ha caigut del nostre costat per tan sols dos punts C.B. Corazonistas 48 Esporles B.C. 50. Contents de l’actitud i l’esforç de ses nines, no ha estat un partit fàcil moltes coses noves per elles que és difícil d’explicar, novetats de defenses zonals i altres coses tàctiques que de moment possiblement no toca, però sí que han de comença a conèixer per  un futur proper.

Una vegada acabat el partit hem tornat a l’hotel, una remullada a la piscina, un passeig curtet a sopar petita xerrada de reflexió i bona nit.

 

Infantil Femení Veterinaris Tramuntana:

L’Equip de les “Veterinàries” com el comencem a conèixer entre nosaltres han estat les segones en obrir el cartell del Torneig dels equips de l’Esporles B.C. Elles han tingut un poc més de temps i una sorpresa abans d’anar al partit, ens han comunicat  que les durien a jugar al pavelló de Santa Eulària amb un tren turístic i com no les més joves de l’expedició ( recordem que competeixen amb  4 infantils de primer any i 5 minis de segon), s’ho han passat d’allò més bé per no dir els 25 minuts que s’han estalviat de caminar. Per mala sort demà no tenim tren turístic.

Bé, aquest equip també ens ha sorprès gratament. Han jugat contra l’infantil femení del Pla, un equip que va jugar la promoció amb el fisioplanet  d’especial. La veritat és que han competit, i posaré les paraules del seu entrenador Miquel Ferriol  en acabar el partit: “ Partidasso de ses nines, de totes. Molt bona actitud, força, ganes i gran intensitat davant un davant un equip molt més físic que ens ha plantejat una pressió constant fins el darrer quart que ens han fet una zona 2-3. Sortim molt contents de Santa Eulària i amb ganes de descansar d’un dia tan “curt””.

La veritat és, que a aquest grup que pot ser i serà un dels equips referents la temporada que ve de l’Esporles B.C. aquest viatge els anirà molt i molt bé per assentar unes bases sòlides d’un projecte de futur. Molt bona feina per ses nines. El resultat final ha estat de Esporles B.C. 21 – Bàsquet Pla 55.

Després del partit cap a l’hotel a dutxar-se i a descansar.

Infantil masculí La Casa del Diesel:

L’equip de La Casa del Diesel han tancat la jornada d’avui dels nostres equips, ells també han agafat un bus a les 17:30 h. per anar a Sant Antoni a jugar a les 18:30 h.. El nostre representant masculí per terres Eivissenques s’han enfrontat a Sa Graduada, equip que es juga la setmana que ve davant l’equip de Sa Real d’Eivissa, el primer lloc de la lliga infanti masculina de les Pitiüses.  

Els nins no han estat ficats en el partit, no sé si la falta d’experiència en aquest tipus de competició, el cansament del viatge, la falta de competitivitat en moments donats o tan sols el jugar contra un equip d’Eivissa que no li han donat la importància que toca els ha passat factura. Evidentment tenen la millor entrenadora per fer-los veure el perquè ha passat i com solucionar-ho. Per això son també aquests torneigs, per aprendre de noves situacions i experiències i segur que demà competiran tal i com ho saben fer ells, i sinó na Vir ja els sabrà marcar el camí per seguir i millorar. El resultat final ha estat de Sa Graduada 97 Esporles B.C. 47.

De tornada a l’hotel sols quedava una dutxa, sopar, xerradeta i a descansar per seguir sumant.

Bé, aquesta ha estat la crònica del dia d’avui un dia cansat i que tots ja estan a les seves habitacions dormint ja fa una estoneta. Intentarem demà seguir informant-vos.

Aquí  estan tots i totes molt bé i gaudint molt de bàsquet. Si els temps i les forces ens ho permet us seguirem informant.

Publicat el: 02 de 05 del 2015

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare