• Cafè es Passeig Cafè es Passeig
 • Restaurant Es Muntant Restaurant Es Muntant
 • Jungle Park Jungle Park
 • Ash computers Ash computers
 • paperoms paperoms
 • Combustibles Serra Combustibles Serra
 • Hoteles Globales Hoteles Globales
 • Construccions Corró Construccions Corró
 • Terrassa Bar Sa Caseta Terrassa Bar Sa Caseta
 • Tecsalud Tecsalud
 • Zona! Roba Esportiva Zona! Roba Esportiva
 • Cas Joves Cas Joves
 • Gestalens Gestalens
 • Menjars preparats Tot Casolà Menjars preparats Tot Casolà
 • Ferreteria Can Vidal Ferreteria Can Vidal
 • La Caixa La Caixa
 • La casa del Diesel La casa del Diesel
 • Restaurant Es Brollador Restaurant Es Brollador
 • Fisioplanet Fisioplanet
 • Grupo Escribano Esporles B.C. Grupo Escribano Esporles B.C.
 • Frutas Bouza Frutas Bouza
 • Restaurant de Canet Restaurant de Canet
 • Limpiezas Munar Fullana,S.A. Limpiezas Munar Fullana,S.A.
 • Es Pinetó, S.L. Es Pinetó, S.L.
 • Verdesca Jardineria Verdesca Jardineria
 • Garau Asesoría Seguros Garau Asesoría Seguros
 • Llenyes Son Serra Llenyes Son Serra
 • Veterinaris Tramuntana Veterinaris Tramuntana
 • Centrotele Centrotele

Reunions de pares i mares 23 Setembre

Durants aquestes dues setmanes es realitzaran les reunions dels equips per informar sobre la temporada. Els horaris de les reunions seran els següents:
- JUNIOR MASCULÍ A i B: divendres 23 de setembre a les 18:30h.
- JUNIOR FEMENÍ: divendres 23 de setembre a les 19:00h.
- CADET FEMENÍ: dilluns 26 de setembre a les 18:45h.
- CADET MASCULÍ: dimarts 27 de setembre a les 18:30h.
- INFANTIL MASCULÍ: dimecres 28 de setembre a les 17:30h.
- INFANTIL FEMENÍ: dimecres 28 de setembre a les 18:15h.
- MINI FEMENÍ: divendres 30 de setembre a les 17:30h.
- MINI MASCULÍ: divendres 30 de setembre a les 18:00h.
- PREMINI: dimarts 4 d'octubre a les 17:30h.
- ESCOLETA: dimecres 5 d'octubre a les 17:30h.

Aquestes reunions es realitzaran al Pavelló IES Josep Font i Tries, per a qualsevol dubte o consulta vos podeu posar en contacte amb el número de telèfon 606622156 (Marc Estelrich, Coordinació E.B.C.).

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

23/09/2016

Diari Stage Colòia de Sant Pere 19 Setembre

Dia 1

Arribava el divendres horabaixa, els nins i nines sortien de classe, i a les 17:00h ja hi havia una quarantena de jugadores i jugadors de l’Esporles B.C. que esperaven al pavelló, impacients, la sortida del bus cap a la Colònia de Sant Pere. Maletes i motxilles carregades, tots asseguts al bus, començava un cap de setmana que sempre es especial per a tots, dels més grans perquè serà el seu darrer Stage com a jugadors (qui sap si tornaran com a entrenadors), d’altres perquè segueixen sumant experiències amb companys i companyes de sempre, i els més petits perquè es el primer Stage dels molts que els hi queden. El viatge començava, i el llarg recorregut en bus es feia curt.

Una vegada arribats a la Casa de Colònies de Sant Guillem i Sant Antoni, es van distribuir les habitacions i ens vam començar a instal·lar. S’acostava l’hora del sopar, i es distribuïen els torns de posar i llevar taula. Una bona benvinguda per part del personal del Casal acompanyada d’un bon sopar: pizza, salsitxes amb patates fregides i un iogurt de postres; carregàvem energies i sortíem direcció a la platja a fer un vespre de jocs grupals.

Cansats i contents, la tornada al Casal va esser molt ràpida i entretinguda. Ens vam llevar l’arena, rentar les dents, la cara i les mans, i vam anar a dormir.

Dia 2

A les 7:30h sonaven els primers despertadors, cares de son i d’expectativa, alguns grups sortien a fer carrera contínua i culminaven una bona matinada amb una rutina de força. Els més petits posaven taula, i agafàvem forces amb un bon berenar per sortir d’excursió camí a Betlem, passant i gaudint dels paisatges que ens oferia s’Arenalet de Son Colom, Ca los Camps o Na Claparet. Una vegada arribats a Betlem, ens vam instal·lar a una platja i vam aprofitar el bon temps per pegar un capfico, berenar i descansar.

                        

La tornada al Casal es va fer més curta del que ens pensàvem, i just arribar ens esperava un bon dinar: sopa amb pollastre, pollastre arrebossat amb ensalada i una bona tallada de meló. Una vegada acabat el dinar, era hora de retirar la taula i anar a descansar. Aprofitant els dubtes del temps, i que no sabíem si plouria o no, vam començar l’horabaixa berenant i amb una sortida cap a la platja de s’Estanyol, on vam fer partidets de futbol platja i volley platja.

Vam arribar a l’hora de sopar, i ens esperaven unes hamburgueses i uns calamars arrebossats, per donar peu a una interessant xerrada d’en Toni Martorell sobre el seu llibre “No me digas que no se puede” i la superació personal. Els nins i nines (i els monitors) van quedar encantats i amb ganes de més, però era hora d’anar a dormir després d’un dia llarg. Una vegada tots al llit, els monitors van gaudir de la Final de Bàsquet dels Jocs Paralímpics que enfrontava a Estats Units i Espanya.

Dia 3

Sortia el Sol del darrer dia i tornava a sonar l’alarma dels despertadors a les 7:30h, els grups més grans sortien a fer una nova rutina de físic amb carrera contínua i força, i els més petits dormien un poc més per preparar la taula per berenar. Una vegada tots havíem agafat forces amb una bona berenada, ens preparàvem per anar a la platja a fer un quants jocs i a passar els darrers moments junts entre les grans onades, el vent, la platja i els vaixells del port. De tornada a la Casa de Colònies ens trobàvem els primers pares que arribaven pel dinar i que aprofitaven el temps per fer una volta i conèixer la Colònia de Sant Pere mentre preparàvem les maletes.

                   

Estava tot llest pel dinar familiar que va reunir més de 150 persones, ens esperava una gran ollada d’arròs de peix de primer i cuixes de pollastre amb ensalada de segon, acompanyat dels vins cortesia del nostre patrocinador “Ses Nines” i gelat de postres. El dinar va esser un èxit, amb els grups Junior Masculí i el Cadet Femení com a cambrers d’excepció. Una vegada acabat el dinar, ens vam acomiadar dels nins i nines i dels pares i mares, tots amb un somriure a la cara i la panxa ben plena.

Una boníssima manera de posar punt i principi a la temporada 2016/2017, i que ens anima a repetir-ho els pròxims anys. El nostre agraïment als monitors que han passat aquest cap de setmana amb els jugadors i jugadores, a n’en Toni Martorell per la xerrada de dissabte i pels valors que va transmetre, al patrocinador “Ses Nines” pels vins del dinar, als pares i mares per haver confiat deixar els seus fills amb nosaltres aquest cap de setmana i al personal de la Casa de Colònies, sempre amb un somriure a la cara i atenent les nostres demandes.

 

1,2,3 ESPORLES!

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

19/09/2016

Revisió Mèdica 16 Setembre 9:30

Com cada temporada, el Consell ens facilita passar la Revisió Mèdica a les instal·lacions de Medicina Esportiva (C/General Riera, 11) obligatòria per poder fer efectiva l'assegurança. Els horaris són els següents, pels jugadors/es nascuts els anys:

- Nins nascuts 2006, 2005 i 2004: divendres 16 de setembre a les 9:30h.

- Nins nascuts 2003, 2002 i 2001: divendres 16 de setembre a les 11:30h.

- Nines nascudes 2006, 2005 i 2004: divendres 23 de setembre a les 9:30h.

- Nines nascudes 2003, 2002 i 2001: divendres 23 de setembre a les 11:30h.

S'ha de dur la fulla emplenada i firmada de la Història Clínica al metge que passi la revisió.

 

En cas de qualsevol dubte, vos podeu adreçar al telèfon 606622156 (Marc Estelrich, Coordinació EBC).

 

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

16/09/2016