• Veterinaris Tramuntana Veterinaris Tramuntana
 • Cafè es Passeig Cafè es Passeig
 • Zona! Roba Esportiva Zona! Roba Esportiva
 • Gestalens Gestalens
 • Garau Asesoría Seguros Garau Asesoría Seguros
 • Restaurant Es Brollador Restaurant Es Brollador
 • Frutas Bouza Frutas Bouza
 • Cas Joves Cas Joves
 • Es Pinetó, S.L. Es Pinetó, S.L.
 • Combustibles Serra Combustibles Serra
 • Hoteles Globales Hoteles Globales
 • Tecsalud Tecsalud
 • Grupo Escribano Esporles B.C. Grupo Escribano Esporles B.C.
 • Limpiezas Munar Fullana,S.A. Limpiezas Munar Fullana,S.A.
 • paperoms paperoms
 • Terrassa Bar Sa Caseta Terrassa Bar Sa Caseta
 • Construccions Corró Construccions Corró
 • Ash computers Ash computers
 • La Caixa La Caixa
 • Verdesca Jardineria Verdesca Jardineria
 • Centrotele Centrotele
 • Menjars preparats Tot Casolà Menjars preparats Tot Casolà
 • Restaurant de Canet Restaurant de Canet
 • Restaurant Es Muntant Restaurant Es Muntant
 • Ferreteria Can Vidal Ferreteria Can Vidal
 • La casa del Diesel La casa del Diesel
 • Jungle Park Jungle Park
 • Fisioplanet Fisioplanet
 • Llenyes Son Serra Llenyes Son Serra

CAMPASQUA 22 Abril 09:00 h.

Ja s'apropen les festes de Pasqua, i com cada temporada organitzem el Campus de bàsquet "Campasqua". En aquest campus volem que els nins i nines que vulguin provar aquest esport o bé iniciar-se ho puguin fer per mitjà del joc i la diversió. També donem la oportunitat a aquells jugadors/es que ja estan practicant aquest esport que treballin aspectes tècnics que postser per motius de temps no podem profunditzar en els entrenament i que de ven segur els aportarà una millora com a jugadors/es. Entrenadors de la casa com en Rafa Isasi i n'Esther Morillo, acompanyats de la direcció tècnica de n'Àlex Coll son de ven segur una garantia de la bona feina en aquest aspecte. No ho dubteu, apunteu-vos que hi haurà jocs, tallers, molta diversió i molt de bàsquet.

Si voleu descarregar el full d'inscripció feu un click aquí.

Si voleu descarregar el full informatiu feu un click aquí.

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

22/04/2014

Paella Popular E.B.C. 12 Abril 14:00 h.

El proper diumenge 13 d'abril farem una gran paellla per tots els amants del bàsquet i de l'Esporles B.C. Famílies, jugadors/es, tècnics, directius, amics i simpatitzants del Club podeu venir a passar un dia de família E.B.C. Podeu retirar els tiquets al Bar Sa Caseta de la Plaça de l'I.E.S. fins els proper dijous 10 d'abril, els adults majors de 12 anys a 10 € i els de 12 anys o menors a 8 €. Segur que ens ho passarem molt bé i tindrem la oportunitat de compartir i conèixer a tots aquells que formem part d'aquest Club que did a dia va creixent en aquest mon que tan ens agrada i apasiona que se nom BÀSQUET.

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

12/04/2014

Comencen l'any de bàsquet a Menorca. 02 Gener

Un grup de 6 cadets de primer any i 6 infantils de l'Esporles B.C. van anar a Menorca per començar l'any 2014 de bàsquet.

Dijous dia 2 de gener del nou any 2014, a les 09:30 del matí es va trobar el grup de jugadores de l'Esporles B.C. per anar cap a Alcudia per agafar el barco direcció Ciutadella. La sortida del port va ser a les 11:30 h. i l'arrivada a Ciutadella a prop de les 14:00 h. Ens esperaven uns 50 minuts de caminar fins arrivar a la plaça dels Pins, ja que en aquesta època no hi ha bus del port al centre. Una vegada a la plaça dels Pins vam collir un bus que ens va dur fins a la porta de l'Alberg Sa Vinyeta. Allà ens esperaven i ens van donar les claus de la casa per instal·lar-nos, ja eren devers les 15:30h.. La casa estava molt bé, dues habitacions de 10 llits on es van col·locar a la primera planta ses infantils i a la segona les cadets. També hi havia una habitació de 4 llits on ens vam intal·lar els tècnics. Un cop tot colocat a les habitacions, vam baixar al menjador, que es trobava al costat de la cuina i ens vam posar a dinar. Tan sols ens quedava una hora justa per descansar un poquet i sortir caminant cap el pavelló de Ciutadella per jugar el partit contra ses cadets del C.B. Ciutadella, un altre vegada a caminar uns 30 minuts més abans de jugar. 

Ja al pavelló de Ciutadella ens vam disposar a jugar el partit, en un principi ses nines van aguantar, però el cansament, la rotació amb ses infantils i el físic superior de les nines de Ciutadella poc a poc van fer que marxessin en el marcador. Tot i no jugar bé, hem de remarcar l'esforç que van fer ses nines per estar en el partit després del viatge. Una vegada acabat el partit una altra vegada 30 minuts caminant cap a l'Alberg. 

Mentre ses nines escalfaven, n'Àlex va anar al centre comercial a comprar queviures per sopar, ja que com us hem comentat el menjar era cosa nostra. Per unanimitat es va decidir menjar macarrons amb tomàtigue, formatge i un poc de carn picada. Aquí van començar les feines domèstiques, cal dir que algunes de ses nines es van estrenar escurant i cuinant, però totes es van posar a la feina. La inexperiència ve fer que ens passesim amb la quantitat de macarrons i els que van sobrar van servir per dinar el dia següent. Després de sopar i riure un poquet, tothom a les habitacions a descansar i ja eren al voltant de les 00:00 h.

El divendres dia 3 ens vam llevar prest per aprofitar el dia, un dia que va ser radiant, el sol ens va acompanyar i pareixia un dia de primavera. Vam passejar pel centre de Ciutadella aprofitant que hi havia un petit mercat on ses nines van comprar petits detalls i records. També vam comprar pels menjars que ens quedaven i després de tot, cap a l'alberg a dinar i intentar descansar un poquet abans d'anar cap a Ferreries a jugar. Aprofitant el macarrons del dia abans, aquesta vegada amb un poc de crema de llet amb bacon i xampinyons, i acompanyats d'Hamburguesa i salsitxes. De postres sempre un poc de fruita, plàtan o poma.

Bé, a les 16:00 vam sortir de l'alberg per anar a cercar el bus per anar cap a Ferreries, on jugaríem a les 18:00 contra l'infantil femení del C.B. Ferreries. El partit de Ferreries més de lo mateix, ses nines no estaven a to per jugar, a més contra un equip d'infantils molt vertical i ràpid. Pareixia que les cames de ses nines no responien i no eren capaces de defensar ni un 1 contra 1, però en cap moment van aturar. Tot i el seu cansament van lluitar fins el final, el partit també es va perdre com el primer.

Un cop acabat el partit vam córrer cap a la parada per tornar el més aviat possible cap a Ciutadella, el tema competició ja s'havia acabat i ara tocava preparar el sopar (aquesta vegada arroç i de postre roscon de reis) i l'aniversari de na Paula, dormir i llevar-nos ben prest per collir 4 tàxis per anar al port. A les 06:30 h. en peus, per a les 07:00 h. berenar per tenir temps de deixar l'alberg en les condicions que el vàrem trobar, net i recollit.

El Barco sortia a les 09:00 h. per tornar cap a Alcudia, en principi pareixia que seria un viatge mogut, però en sortir a mar oberta es va calmar i vam tenir un viatge tranquil. La majoria de ses nines van dormir quasi tot el viatge. Una vegada a Alcudia, uns quants pares ens esperaven per recollir-nos i tornar cap a Esporles.

En resum, un viatge d'obrir i tancar ulls on el valor principal de compartir, ajudar i conèixer han estat presents en tot moment, tan en la part esportiva com en la part de convivència. Els tècnics hem tingut la oportunitat de conèixer un poc més a ses nines i això ens ajudarà a poder gestionar millor la nostra forma de transmetre les coses cap a elles. Conèixer la forma de ser de les jugadores tan dins com fora la pista és primordial per ajudar-les a créixer com a jugadores i com a persones i activitats com aquesta son ideals per assolir aquets objectius.

Sens dubte una expeiència que ses nines no oblidaran i que des de el Club tenim clar que experiències com aquestes s'han de repetir.

Volem agraïr a la Fundació Baleària el seu suport, com al C.B. Ciutadella i al C.B. Ferreries pel seu acolliment, esperem poder fer més accions conjuntes.

Els tècnics que hi vam anar, en Miquel, en Rafa i n'Àlex esperem que ses nines hagin tornat amb una nova experiència de bàsquet i de convivència entre companyes. I no ho dubteu, això també fa créixer a ses jugadores.

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

02/01/2014