• Restaurant de Canet Restaurant de Canet
 • La Caixa La Caixa
 • Fisioplanet Fisioplanet
 • Llenyes Son Serra Llenyes Son Serra
 • Zona! Roba Esportiva Zona! Roba Esportiva
 • Restaurant Es Muntant Restaurant Es Muntant
 • Restaurant Es Brollador Restaurant Es Brollador
 • Jungle Park Jungle Park
 • Garau Asesoría Seguros Garau Asesoría Seguros
 • Hoteles Globales Hoteles Globales
 • Gestalens Gestalens
 • Tecsalud Tecsalud
 • Ferreteria Can Vidal Ferreteria Can Vidal
 • Construccions Corró Construccions Corró
 • Es Pinetó, S.L. Es Pinetó, S.L.
 • Limpiezas Munar Fullana,S.A. Limpiezas Munar Fullana,S.A.
 • Menjars preparats Tot Casolà Menjars preparats Tot Casolà
 • Verdesca Jardineria Verdesca Jardineria
 • Centrotele Centrotele
 • Veterinaris Tramuntana Veterinaris Tramuntana
 • Combustibles Serra Combustibles Serra
 • Cafè es Passeig Cafè es Passeig
 • Cas Joves Cas Joves
 • Terrassa Bar Sa Caseta Terrassa Bar Sa Caseta
 • paperoms paperoms
 • La casa del Diesel La casa del Diesel
 • Frutas Bouza Frutas Bouza
 • Ash computers Ash computers
 • Grupo Escribano Esporles B.C. Grupo Escribano Esporles B.C.

Crònica 2on dia Torneig PDV 02 Maig

Dissabte 2 de maig, segon dia del torneig:

Un nou dia de bàsquet per  Santa Eulària del Riu i Sant Antoni de Portmany dels nostres equips infantils. Un dia molt profitós pel que fa a la formació dels nostres equips, s’han vist moltes coses interessants per les pistes de joc que ens ajuden i ens serveixen per a prendre moltes notes per millorar i seguir fent feina quant tornem cap a Mallorca.

No vull deixar de comentar, que avui tots els equips han preferit anar a animar als equips del club, en moments que podien haver triat anar a fer una volta o bé a descansar. Això, ens demostra que també es viu un sentiment de Club Esporles per l’Illa d’Eivissa.

Avui començaré per l’equip  Infantil femení Veterinàris Tramuntana, perquè crec que és just i s’ho mereixen. Ses nines han fet un partit molt serio. Molta intensitat, molt bona actitud i moltes ganes de jugar durant el partit. Sabien que una victòria les col·locava directament per jugar el tercer i quart lloc i ho han aprofitat. Han guanyat contra l’equip de Can Cantó amb el resultat de 31-41 a favor de l’Esporles B.C. Les Veterinàries Tramuntana EBC han jugat un sol partit el dia d’avui, però l’alegria del grup era total, ta sols un poc preocupades per la seva companya Carla Estelrich que s’ha torçat la munyeca i ha hagut d’anar al metge on li han col·locat una fèrula de guix. Per sort segons els metges posa que és una contusió i que no ha estat res greu. Tots els components de l’expedició que ho sabien, han estat en tot moment demanant com estava na Carla i això ens torna a demostrar lo gran que és aquest esport i la solidaritat i companyerisme que es viu en el viatge. 

Els nins Infantils de La Casa del Diesel avui han matinat, el bus els venia a cercar a les 09:00 h. del matí per anar a jugar a Sant Antoni de Portmany. Jugaven contra l’equip de Sa Bodega amb el repte de demostrar-li a na Vir i a ells mateixos, que lo que va passar ahir va ser un accident i que eren capaços de competir. Bé, el resultat ha estat de: E.B.C. La Casa del Diesel 58 Sa Bodega 34, els nins s’han posat les piles contra un equip que no els ho ha posat gens fàcil, però avui matí han tret allò que necessitaven, i després de competir s’han endut el premi de la victòria. Per s’horabaixa els nins s’han enfrontat al Bàsquet Calvià, ja s’han començat a veure flaqueses de cansament, tot hi això s’han endut la victòria contra un equip inferior al nostre, però que ha lluitat  intentat posar les coses difícils als nostres nins. El dia d’avui per l’infantil La Casa del Diesel ha estat molt profitós, no potser pel que fa als resultats esportius ni pel joc realitzat, sinó perquè ens ha ajudat a veure moltes coses que cal treballar si volem aconseguir als objectius que ens plantegem a mig termini amb aquest grup. Contens, perquè per això han de servir aquests tornejos, per créixer com a jugadors/es i per detectar aquelles coses que hem de millorar per seguir competint el dia a dia.

Avui en darrer lloc xerrarem de l’equip Infantil femení  fisioplanet. Com és l’equip que jo dirigeixo, em deixareu fer referència a les sensacions i emocions que he viscut en aquest partit. Ens hem enfrontat,  per un costat a jugadores que jo havia entrenat en categoria mini, i quant unes jugadores encara se’n recorden de tu, et venen a saludar quant et veuen amb un somriure a la cara, no te preu. Per un altre costat l'entrenador que les dirigia, ha estat per jo un dels entrenadors amb els que més ha aprés, al que sempre he considerat un dels meus grans mestres en això del bàsquet, en Jordi Fernández. Bé, tenia ganes d’expressar els sentiments que de vegades els entrenadors també tenim, i que ens fan viure emocions que ens ajuden a seguir lluitant perquè el bàsquet sigui millor cada dia. Dit això, avui ha estat un dia que podem qualificar de dos mons molt diferents. En primer lloc dir que ses nines estan competint a un alt nivell. Al matí  conta el PDV hem perdut 51 a 31 contra un equip molt més gran físicament i amb bones jugadores, però ses nines l’han competit en tot moment. Pe s’horabaixa ha estat un mon molt diferent, l’equip campió d’Eivissa el Can Cantó ens ha jugat 40 minuts de zona 3-2 que ens ha costat molt atacar, tot i que ses nines han lluitat i competit fins el darrer moment hem perdut per 28-73, em quedo amb el dubte del, perquè els ha servit aquest partit a ses nines d’Eivissa, però amb el comentari d’una de les nostres jugadores, que trist que unes nines tan grans ens hagin fet una zona per treure aquest resultat. però en això del bàsquet, no hi ha res escrit que digui que això no es pot fer, i tot el que han fet és reglamentari, el més correcte? Cadascú té les seves opinions, el que està clar és que ens ha servit per prendre moltes notes per seguir millorant.

Demà el darrer dia del torneig del bàsquet PDV, encara ens queda un partit a tots els equips, ses infantils Fisioplanet ja han acabat el torneig en tercera posició, però demà jugaran un amistós contra un equip cadet-júnior de Sa Real. L’equip infantil masculí La Casa del Diesel intentarà donar la sorpresa contra l’equip del Pla que no coneix la derrota. Les Veterinàries Tramuntana es juguen el tercer lloc amb el bàsquet Calvià.

Demà serà el dia sentiments i emocions que segur faran saltar alguna llagrimeta. Però això serà un altre capítol.

Aquí segueixen tots molt bé,  gaudint  del bon ambient de bàsquet que hi ha. Mamis i papis gràcies per confiar en nosaltres, bona nit.

 

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

02/05/2015

Crònica 1er dia Torneig PDV 01 Maig

Primer dia del Torneig C.B. Puig den Valls:

Divendres 1 de maig a les 06:30 h. al port de Palma van arribant tots els components dels equips infantils de l’Esporles B.C., la majoria acompanyats pels seus familiars i amb cara de son, però en anar-se trobant amb els seus companys/es aquestes cares començaven a contagiar-se d’alegria, nervis i il·lusió per viure una experiència inoblidable de bàsquet.

A les 08:00 h. i després de fer una estoneta de cua per pujar al vaixell hem partit direcció a l’Illa d’Eivissa, Illa que pel seu encant i fama de festa no fa res més que pujar les inquietuds  de quina experiència viuran en aquests dies, res més lluny de la realitat. El trajecte ha estat molt tranquil, bona mar i bon ambient dins del vaixell. Els nins i nines han començat a fer noves amistats i a descobrir que aquest torneig serà quelcom més que un torneig de bàsquet, però el que ells no entenen encara a la seva edat, és que això és el bàsquet, conèixer, compartir, lluitar, competir, ajudar i sobretot molt i molt de bàsquet sa.

A les 11:30 h. més o manco hem arribat al port d’Eivissa, carregats amb les maletes i ens hem dirigit cap el bus que ens havia de dur a l’Hotel Orquídia de Santa Eulària del Riu, uns 30 minutets més de carretera fins arribar a l’hotel per recollir les claus de les habitacions i col·locar les bases del que ha de ser el Torneig per nosaltres.

A partir d’aquest moment les dinàmiques dels equips s’han posat a fer feina, i sense oblidar que som un grup d’equips de l’Esporles B.C., cadascun d’ells  té les seves característiques i objectius marcats per complir en el Torneig i cada equip del cos tècnic està fent una gran feina perquè els nins/es s’ho passin el millor possible, però que competeixin al màxim de les seves possibilitats.

Infantil Femení Fisioplanet:

L’Equip fisioplanet ha estat el més matiner per començar a competir, la veritat és que ha estat tota una carrera per poder arribar al partit. A les 12:45 ens donaven les claus de les habitacions, tan sols el temps de deixar les maletes baixar a dinar al bufet lliure tornar a pujar corre, corre a les habitacions per canviar-se, fer-se netes les dents i tornar a baixar a agafar el bus a les 14:30 per anar cap a Sant Antoni a Jugar. Hem arribat justos per escalfar 20 minutets i començar a jugar contra el cadet femení del C.B. Corazonistas de Barcelona.

Ha estat un partit molt competit, la veritat és que ses nines han sorprès pel joc que han fet. Han defensat molt tota la pista, i ha base de feina i pauses quant tocava al final el resultat ha caigut del nostre costat per tan sols dos punts C.B. Corazonistas 48 Esporles B.C. 50. Contents de l’actitud i l’esforç de ses nines, no ha estat un partit fàcil moltes coses noves per elles que és difícil d’explicar, novetats de defenses zonals i altres coses tàctiques que de moment possiblement no toca, però sí que han de comença a conèixer per  un futur proper.

Una vegada acabat el partit hem tornat a l’hotel, una remullada a la piscina, un passeig curtet a sopar petita xerrada de reflexió i bona nit.

 

Infantil Femení Veterinaris Tramuntana:

L’Equip de les “Veterinàries” com el comencem a conèixer entre nosaltres han estat les segones en obrir el cartell del Torneig dels equips de l’Esporles B.C. Elles han tingut un poc més de temps i una sorpresa abans d’anar al partit, ens han comunicat  que les durien a jugar al pavelló de Santa Eulària amb un tren turístic i com no les més joves de l’expedició ( recordem que competeixen amb  4 infantils de primer any i 5 minis de segon), s’ho han passat d’allò més bé per no dir els 25 minuts que s’han estalviat de caminar. Per mala sort demà no tenim tren turístic.

Bé, aquest equip també ens ha sorprès gratament. Han jugat contra l’infantil femení del Pla, un equip que va jugar la promoció amb el fisioplanet  d’especial. La veritat és que han competit, i posaré les paraules del seu entrenador Miquel Ferriol  en acabar el partit: “ Partidasso de ses nines, de totes. Molt bona actitud, força, ganes i gran intensitat davant un davant un equip molt més físic que ens ha plantejat una pressió constant fins el darrer quart que ens han fet una zona 2-3. Sortim molt contents de Santa Eulària i amb ganes de descansar d’un dia tan “curt””.

La veritat és, que a aquest grup que pot ser i serà un dels equips referents la temporada que ve de l’Esporles B.C. aquest viatge els anirà molt i molt bé per assentar unes bases sòlides d’un projecte de futur. Molt bona feina per ses nines. El resultat final ha estat de Esporles B.C. 21 – Bàsquet Pla 55.

Després del partit cap a l’hotel a dutxar-se i a descansar.

Infantil masculí La Casa del Diesel:

L’equip de La Casa del Diesel han tancat la jornada d’avui dels nostres equips, ells també han agafat un bus a les 17:30 h. per anar a Sant Antoni a jugar a les 18:30 h.. El nostre representant masculí per terres Eivissenques s’han enfrontat a Sa Graduada, equip que es juga la setmana que ve davant l’equip de Sa Real d’Eivissa, el primer lloc de la lliga infanti masculina de les Pitiüses.  

Els nins no han estat ficats en el partit, no sé si la falta d’experiència en aquest tipus de competició, el cansament del viatge, la falta de competitivitat en moments donats o tan sols el jugar contra un equip d’Eivissa que no li han donat la importància que toca els ha passat factura. Evidentment tenen la millor entrenadora per fer-los veure el perquè ha passat i com solucionar-ho. Per això son també aquests torneigs, per aprendre de noves situacions i experiències i segur que demà competiran tal i com ho saben fer ells, i sinó na Vir ja els sabrà marcar el camí per seguir i millorar. El resultat final ha estat de Sa Graduada 97 Esporles B.C. 47.

De tornada a l’hotel sols quedava una dutxa, sopar, xerradeta i a descansar per seguir sumant.

Bé, aquesta ha estat la crònica del dia d’avui un dia cansat i que tots ja estan a les seves habitacions dormint ja fa una estoneta. Intentarem demà seguir informant-vos.

Aquí  estan tots i totes molt bé i gaudint molt de bàsquet. Si els temps i les forces ens ho permet us seguirem informant.

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

01/05/2015

XVIII Torneig CB Puig den Valls Eivissa 01 Maig

ELS EQUIPS INFANTILS DE L'ESPORLES B.C. ANEM A EIVISSA AL TORNEIG DEL PDV.

Els propers dies 1, 2 i 3 de maig els equips infantils de l'Esporles BC viatgem a eivissa per participar en el XVIII Torneig del Club Bàsquet Puig den Valls.

L'infantil masculí E.B.C. La Casa del Diesel jugarà el torneig infantil que es jugarà en sistema lligueta i que s'enfrontaran amb els equips següents:

Bàsquet Pla (Mallorca) - C.B. Calvià (Mallorca) - C.B. Sa Graduada (Eivissa) - C.B. Sa Bodega (Eivissa)

L'infantil femení E.B.C. Veterinaris Tramuntana jugarà el torneig infantil que es jugarà en dos grups i creuaments per classificació en aquesta categoria s'enfrontaran: 

Grup 1: PDV/Portus (Eivissa) - Bàsquet Zona 5 (Mallorca) - C.B. Calvià (Mallorca) 

Grup 2: Bàsquet Pla (Mallorca) - Esporles B.C. (Mallorca) - Can Cantó (Eivissa)

L'infantil femení E.B.C. Fisioplanet jugarà el torneig cadet que també serà sistema lligueta i on s'enfrontarà als següents equips:

C.B. Corazonistas (Barcelona) - C.E. Can Cantó (Eivissa) - PDV/Portus (Eivissa)

l'equip infantil femení E.B.C. Fisioplanet el diumenge dia 3 també jugarà un partit amistós contra un equip cadet/júnior del C.B. Sa Real d'Eivissa

Si voleu descarregar o veure tota la informació del torneig, feu un click damunt l'apartat que us interessi:

PRESENTACIÓ DEL XVIII TORNEIG C.B. PUIG D'EN VALLS

SERVEIS I BASES DE COMPETICIÓ

ALLOTJAMENT

INSTAL·LACIONS DE LA COMPETICIÓ

EQUIPS PARTICIPANTS I HORARIS PARTITS

Comparteix:

facebookshare twittershare googleplusshare

01/05/2015